Hygge med ældste ungen

Idag har ældste ungen været hjemme, han skulle med til et møde og fik så hele dagen fri - vi har rå hygget os! Efter mødet hyggede vi derhjemme med Kaninus og tv-hygge <3 Så tog Elias med mig hen til Frelsens hær, hvor vi skulle hente noget julehjælp - og i forbindelse med at vi havde søgt det i år, var jeg blevet spurgt om jeg ville være med til et interview omkring dette, Elias var også med. Skal nok fortælle nærmere når jeg ved detaljer om hvornår det bliver sendt i tv osv.

Ang. julehjælpen havde jeg mange tanker/fordomme osv. omkring at søge det - specielt hos frelsens hær fordi det er der jeg har været frivillig i deres retshjælp i en del år, så var næsten sikker på de ville kunne kende mit navn når ansøgningen var sendt afsted. Ikke fordi jeg ikke mener at julehjælp er fantastisk og mener virkelig at man skal søge det hvis økonomien er stram så man ikke skal stresse over det i julen. Mere fordi jeg er typen der er vant til at give og virkelig dårlig til at bede om hjælp, så det med at skulle møde fysisk op og samtidigt endda også være med i et interview var meget grænseoverskridende. Jeg er dog super glad for jeg gjorde det, både fordi at nu er julemaden reddet da vi fik nogle meget fine gavekort til at købe ind med, men også fordi jeg syntes det et vigtigt budskab at få ud at alle mennesker fra alle lag i samfundet kan have brug for hjælp, og at det er helt okay at bede om hjælp.

Efter vi er kommet hjem, har vi bare hygget med aftensmad, Kaninus og Julekalender - Elias følger med i Tinka, så lige pt. er Harry Potter læsningen sat på pause også hygger vi med te og snack til Tinka <3


Synes godt om

Kommentarer