græskar & en træt torsdag!

Jeg bliver simpelthen nød til at dele dette flotte græskar som Elias har været med til at dyrke i min mors have i nordjylland, da hun var på besøg for en uges tid siden havde hun taget det med til ham, så han kunne få glæde af det til Halloween.

Så igår (onsdag) udgravede vi det, lavede salte græskarkerner & skar dette billede i det - det er Elias der har valgt motivet, han var også med til at skære lige indtil han syntes det blev for svært :) Det er super hyggeligt med sådan en "lygte" i vinduskarmen, normalt fejre vi ikke rigtig Halloween, men Elias har fået mere og mere smag for det, så i år gør vi lidt mere ud af det - imorgen skal vi hygge med en god veninde & spise Halloween tema mad ;) det skal nok blive sjovt!

Ellers har idag bare været en træt torsdag, jeg sover ikke så godt for tiden så jeg valgte at tage en meget lang lur & ellers lavede jeg ikke så meget andet end at handle, vi afleverede eksamensopgave i onsdags på skolen så syntes selv jeg lige fortjente en lille break før jeg skal fokusere på den mundtlige eksamen! :o

Synes godt om

Kommentarer