Galehuset i en corona tid vol 2: Hjemmeskole, børnehave og kaos!

Som jeg skrev i mit sidste indlæg her, har jeg da helt sikkert haft et (og flere) "åh f*uck" moments i forbindelse med at skulle være hjemme i 14 dage med alle hjemme. Jeg er da heller ikke i tvivl om at det bliver hårdt, men det skal nok gå og man må få det bedste ud af det! Må også indrømme at for første gang i min ledighedsperiode er jeg faktisk helt okay med ikke at være i arbejde og ikke skulle stresse med det også.

Her hjemme er vi så heldige at min mor er her til at hjælpe til med at lege børnehave og hjemmeskole - det hjælper 100% at have en ekstra voksen, på flere måder og specielt i forhold til planlægning af aktivteter og strukturen - ret hurtige var vi enige om at det der måtte være vigtigt var struktur, rammer og planlægning - men det skal også være sjovt!

Idag har vi haft den første dag med hjemmeskole og børnehave, min mor var så genial at sende ungerne et brev fra Forårsfrøknerne (Vip, Var & Vup) der er flyttet ind hos vores helårs nisser på reolen, og de havde brug for hjælp fra Lé Twins til at samle blomster og pynte op - Elias blev bedt om at presse blomster i bøger med hjælp fra mormor så han kan lave sit eget Herbarium.

Så formiddagen brugte jeg med Elias & Willum på blomster indsamling, Emil måtte blive hjemme da han hoster så turde ikke tage ham med ud - vi kunne heldigvis finde alt vi skulle bruge lige ved siden af hvor vi bor - og Emil kunne hjælpe mormor med rengøring derhjemme i Galehuset.

På billedet herunder kan i se hvor fint de fik pyntet nissehylden, så nu er de alle tre meget spændte på om Forårsfrøknerne også har skrevet et brev til dem morge :)

Efter frokosten satte jeg mig med min lillebror og Elias for at få lavet dagens skole opgaver, Johan går i 9.klasse så han har nogle specifikke lektier for og Elias hyggede med online opgaver på Campmat og Den første Læsning - det var super hyggeligt faktisk og blev imponeret over hvor dygtig han er. Derudover lavede vi skoleskema, han selv har været med til at lave og bestemme hvordan det skal stå - i kan se det på billedet herunder, vi har dog tilføjet morgensang efter billedet blev taget.

Resten af dagen gik bare med hygge, tv og Dragon Ball spil på ps4 - Lé Twin har været mere eller mindre vanvittige hele dagen, rent kaos!!! men sådan er det virkelige liv jo bare ;)

Håber i alle klare jer derude i blogland, og husk nu at følg anbefalingerne så vi kan komme tilbage til normalen hurtigst muligt.


Synes godt om

Kommentarer