Galehuset i en corona tid vol 1: Jeg har noget på hjertet, f*cktards!

Vi kommer ikke udenom et indlæg grundet corona (udtal det med spansk accent så det sjovere) og at vi nu i Galehuset er hjemme alle mand, jeg må da også indrømme at jeg havde et "åh f*ck" moment (nok mere end et), da jeg hørte udmeldingen om at skole og børnehave skulle lukke i 14 dage! og jojo, selfølgelig kan man sige det er da en dejlig ekstra ferie med ungerne, men sådan føles det bare ikke når alt har lukket og man nærmest er bange for bare at snøfte ved siden af folk i netto. Jeg støtter 100% op om at gøre det på denne her måde, men det er en mærkelig situation og svært at skulle forholde sig til.

Jeg har valgt at lave to indlæg det her er mine frustrationer og opsang til alle de f*cktards der kun tænker på sig selv, også laver jeg et senere om hvad vi får tiden til at gå med.

Der er forgået nogle ting de sidste par dage som jeg simpelthen ikke forstår hvordan folk kan være så egoistiske og kun tænke på sig selv - noget af det første jeg tænkte var da "hvor eller hvem kan jeg hjælpe?" Men det er da åbenlyst i sådan en her situation det kommer til udtryk at der er en del der i hvert fald ikke har hjerte på det rette sted.

For hold da op hvor har den her situation også vist hvor egoistiske mennesker der findes derude, alt den hamstring så der kun er alt det dyre kød osv. tilbage, hvis der overhovedet har været noget tilbage når vi har handlet, det har faktisk kæmpe betydning for en familie som vores med mor her på dagpenge at man kan handle nogenlunde fornuftigt så pengene rækker til resten af måneden.. Det så synd for dem der har det hårdt i forvejen og her tænker jeg ikke på min familie, men alle de andre derude der ikke har netværk til at hjælpe som vi har. Tænk lige på andre end jer selv! Og lyt efter når de gang på gang siger "I behøver ikke at hamstre, det er ikke en fødevarekrise"!

Men som om at det var det værste næh nej, idag har jeg lige læst om en folk der har plyndret med masker på Herlev. og her bund ærligt TAG JER SAMMEN! Det gør mig simpelthen så vred - prøv lige at tænk på dem der er indlagt og dem der arbejder der, ja og måske er det lige om lidt en af jeres nærmeste der skal indlægges eller jer selv. Selv kender jeg flere der arbejder inden for forskelligeområder i sundhedsektoren og lige nu også en tæt der er indlagt på Herlev, prøv at forstil jer i ikke må komme og besøge dem men så kan læse denne groteske opførsel på nettet, det ville i da ikke føle jer trygge ved! Jeg syntes simpelthen det er sygt! Intet mindre. Jeg har lyst til at skrive så mange bandeord og grimme sætninger at i tror det er løgn - det er så pinligt!

Jeg håber folk slapper lidt af nu og det værste er overstået, at jer der sidder derude der hamstre og stjæler har en virkelig grim smag i munden - som i VIRKELIG GRIM!

Undskylder mit mund-gylde, og håber alle jer andre ude i blogland har det godt!

Synes godt om

Kommentarer