Doughnut nails, yum yum.

Jeg render altid rundt med de smukkeste negle fordi jeg har den dygtigste negleteknikker Lene, derudover er jeg også heldig hun er blevet en veninde og det er jo bare virkelig skønt og totalt win win for mig. Jeg får primært lavet mine negle fordi jeg er neglebidder og det har virkelig gjort en forskel for mig at få dem lavet, både udseendende/selvtillidsmæssigt, men også for at give mine negle en chance for at vokse.

Jeg vil klart anbefale jer at slå et smut forbi hendes instagram og se det flotte arbejde hun laver, mine er håndmalede og jeg bliver lige imponeret hver gang. Hun er heller ikke psykopat dyr, som nogle af de der crappy-asian negle saloner kan være. Kvalitet frem for kvantitet

Jeg er altid tilfreds når jeg går derfra og derfor ville jeg lige dele tippet med jer alle herude i blogland - nu når det også er blevet så populært at have flotte negle.

Hendes instagram er der linket til her: LG Beauty!

Bonus info; Lene har lige været på vippekursus så kunne forstille mig hun snart søger kunder til det også, helt sikkert også til en god pris - er jeg ikke i tvivl om.


Synes godt om

Kommentarer