🏳️‍🌈 Copenhagen Pride! 🏳️‍🌈

HELLO BLOGGEN!

❤💛💚💙💜

Sidste uge var det Copenhagen Pride Week, jeg plejer altid at tage ind og se paraden om lørdagen med min familie og venner. Sidste år var jeg også inde og se det store drag show om fredagen, hvilket jeg var helt vildt imponeret af det var sindssygt vildt fantastisk! ✨ Så i år skulle vi selfølgelig ind og se det igen, jeg var derinde med min storebror og lillebror, lillebror havde aldrig set det før! Det var igen en helt fantastisk oplevelse, de er altså bare helt vildt dygtige!

Lørdag var der så paraden, men i år skulle vi ikke bare se på vi skulle gå med, min mor skulle gå i paraden med sine veninder og kollegaer - så min ældste søn Elias, min storebror og jeg gik selvfølgelig med for at støtte op om mangfoldigheden! ❤💛💚💙💜 Det var SÅ hyggeligt & Elias havde en fest, han samlede alle mulige sager som fx. karameller, en brandmans hat og hvad folk ellers delte ud - derudover nød han alle de flotte kostumer og alle de smilende ansigter der kiggede på ham og vinkede til ham 😝 Da vi ankom til rådhuspladsen hyggede vi lidt der, spiste noget mad sammen også tog min mor og Elias hjem. Min storebror og jeg mødtes med en fælles ven på Shamrock, derefter tog vi på High Voltage også fed musik og festede - ingen af os følte for at opleve Infernal optræde på rådhuspladsen - (fun fact om mig: jeg slukker radioen når de spiller Infernal, fordi jeg syntes det er så dårligt jeg nærmest får hjernekramper).

Men det var en super hyggelig Pride og dejligt at fejre den med familie - det var lige dem jeg havde brug for at have omkring mig 😍

(Billeder fra dagene kan i se herunder)

Synes godt om

Kommentarer